снимка: Борислав Цеков, фейсбукТе героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични

...
снимка: Борислав Цеков, фейсбукТе героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични
Коментари Харесай

Бившият депутат Борислав Цеков: „Зуека се изселил от България. Негова си работа - свят широк. Той и Слави опростачиха нацията

снимка: Борислав Цеков, фейсбук

Те героизираха мутренския метод на живот, чиито токсични плодове берем през днешния ден, разяснява Борислав Цеков

Бившият царски народен представител Борислав Цеков атакува Зуека и Слави Трифонов в обществените мрежи. Обвини ги, че с дивите чалги опростачиха нацията и героизираха мутрите.

„ Зуека се изселил от България. Негова си работа - свят необятен. Отишъл да живее и да учи поколението си в чужбина без желание да се връща. Но споделя, че щял да продължи да гласоподава “, показа във Фесйбук ръководителят на Института за съвременна политика, видя 

„ Та се замислих, че когато Зуека пееше със Слави дивите чалги в средата на 90-те, които опростачиха нацията, героизираха мутренския метод на живот, чиито токсични плодове берем през днешния ден, аз бях изправен пред алтернативата да напусна България и да заживея в Съединени американски щати (престижен университет, елитна работа и пр.). “, прибавя той.

„ Но избрах да остана в Родината, да строя живот и кариера тук и да способствам съгласно силите си за бъдещето на България, а не за американското бъдеще. С всичките компликации, от време на време чувство за обезсърчение и безперспективност. Но тук - в България. Не избягах. Та, от тази позиция се запитвам - откъде-накъде хора, които свързват бъдещето си с непозната страна, желаят да дефинират бъдещето на нашата?! “, разяснява Цеков, който е лекар по конституционно право в Института за страната и правото при Българската академия на науките, академични учител и политик.

„ В чужбина има съображение и логичност да се гласоподава единствено за президент, тъй като президентът е обединител на нацията и на всички българи, без значение къде са по света. Но парламент (а оттова и правителство) и локални органи на властта (както е сега) би трябвало да се избират единствено от българите в България, както е в множеството страни по света “, прибавя Борислав Цеков.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР